KantoorVitamine

KantoorVitamine is een organisatie gevestigd in Nijmegen die zich inzet voor de gezondheid van werknemers. Wekelijks leveren zij vers fruit bij bedrijven. De hoeveelheid wordt afgestemd op de behoefte van de werknemers en wordt in mooie fruitkisten op locatie afgeleverd. KantoorVitamine kenmerkt zich door perfecte kwaliteit en een op maat zamengesteld fruitpakket.

A smaller green bag with fruit in front of it

Visuele identiteit

Voor het creëren van het logo voor Kantoorvitamine hebben wij gekeken naar de kern van wie Kantoorvitamine is en wat zij doen. Een uithangbord waarin het meteen duidelijk wordt waarover het gaat, namelijk vers en gezond fruit!

Appel en Peer

Voor de gezonde uitstraling heb ik gekozen voor een appel en een peer. Het zijn een van de meest geconsumeerde fruitstukken in Nederland en daarnaast hebben ze twee complementaire kleuren ten opzichte van elkaar zijn. Door dit grote kleurcontrast versterken zij elkaar waardoor het het logo er mooi uitspringt.

Creatief tijdens covid-19:

Creatief tijdens covid-19:

Tijdens de coronacrisis worden veel mensen verplicht om vanuit huis te werken in plaats van op kantoor. KantoorVitamine nam het initiatief om het fruit bij thuiswerkende mensen te bezorgen. Om dit creatieve initiatief te promoten hebben wij de tassen gefotografeerd in een huiselijke setting.